مای هندزفزی

وبلاگی برای نسل جوان

مای هندزفزی

وبلاگی برای نسل جوان

عوارض چشمی تلویزیون های تازه وارد

عوارض چشمی تلویزیون های تازه وارد

عوارض چشمی,بیماری عوارض چشمی,عوارض چشمی در بارداری,علائم عوارض چشمی,درمان عوارض چشمی,درمان عوارض چشمی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان عوارض چشمی,عوارض چشمی را چگونه درمان کنیم,عوارض چشمی در کودکان,عوارض چشمی در بزرگسالان,عوارض چشمی در نوزادان,عوارض چشمی در بهار,عوارض چشمی در تابستان,عوارض چشمی در پاییز,عوارض چشمی در زمستان,آشنایی با عوارض چشمی,همه چیز در مورد عوارض چشمی,عوارض چشمی واگیردار است,عوارض چشمی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان عوارض چشمی

 

عوارض چشمی تلویزیون های تازه وارد

 

به گزارش بی اس ام اس نکته ای که درباره این تلویزیون های جدید باید به آن توجه کرد، این است که ابزار استفاده از این تلویزیون ها، به ویژه عینک های مخصوص مانند عینک های آفتابی باید استاندارد باشند و در صورتی که شیشه های آنها دچار ایراد شود، فردی که چشم سالمی هم دارد، دچار مشکل دید خواهد شد…از آنجا که تلویزیون سه بعدی تکنولوژی جدیدی است، ابتدا باید آموزشی صحیح به مردم داده شود تا فاصله صحیح تماشای تلویزیون در زمان استفاده رعایت شود.

عوارض چشمی تلویزیون های تازه وارد

نگاه کردن طولانی مدت به تلویزیون های سه بعدی می تواند برای چشم خسته کننده باشد و سبب سردرد و سرگیجه شود. این موضوع به ویژه در کودکان اهمیت بیشتری پیدا می کند. آسیبی که می تواند به چشم کودکان وارد شود (از آنجا که چشم هایی در حال تکامل دارند) بسیار بیشتر است؛ هرچند که بعد از ۲۵ سالگی، این عوارض کاهش می یابند. به هر حال، هر نوع استفاده نادرست از تلویزیون های سه بعدی در کودکان می تواند سبب ناراحتی های چشمی، آستیگمات شدن و حتی حساسیت چشمی، پلک زدن های دایمی و قرمزی چشم ها شود.

روزنامه سلامت

عوارض چشمی تلویزیون های تازه وارد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.